Bedrijfsprofiel

Since 1918

Ons verhaal

In 1918 is de opa van de huidige eigenaren aan de Mr. Iman Caustraat te Stellendam begonnen met een smederij. Na een aantal jaren maakten zijn drie zoons hun intrede die ieder hun eigen specialiteit hadden. De voornaamste opdrachten kwamen van landbouw en visserij, maar ook sanitaire en elektrotechnische installaties behoorden tot de werkzaamheden. Nadat de Deltawerken voltooid waren en er een flinke economische groei in de visserij plaats vond werd in 1973 besloten om het bedrijf te verhuizen naar het industrieterrein “Deltahaven”. Op de lokatie aan de Deltahaven vonden er na 1973 nog drie uitbreidingen plaats. Momenteel wordt het bedrijf aangestuurd door de vierde generatie “Oosters”.

Dagelijks werken we met onze enthousiaste medewerkers aan diverse projecten voor onze klanten. Zij vormen een enthousiast team met goede kennis en vakmanschap. Door het gebruik van moderne machines heeft het bedrijf bewezen voor de klant een waardevolle en betrouwbare partner te zijn. 

Door het jarenlang leveren van producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding zijn we in de loop der jaren uitgegroeid van dorpssmid tot een modern metaalbewerkingsbedrijf, dat betrouwbaar en flexibel is in zijn omgang met klanten. Oosters Metaal is continue bezig met het verbeteren van zijn bestaande producten mede door middel van het aanschaffen van nieuwe machines en andere apparatuur. Hierdoor proberen ze tegemoet te komen aan de wensen van de klant.

 

CONTACT

Vragen? Stuur een e-mail