Activiteiten

Welke werkzaamheden voert Oosters Metaal uit

Activiteiten

Reparatie/revisiewerk

Oosters Metaal voert regelmatig reparaties uit voor diverse opdrachtgevers. Door onze brede kennis, jarenlange ervaring en een uitgebreid machinepark zijn wij in staat om alle voorkomende reparaties uit te voeren.

Denk hierbij aan werkzaamheden aan hangerblokken van viskotters/trawlers, industriële installaties, waterzuiveringsinstallaties, leidingsystemen en optimalisatie van productieprocessen. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om deze werkzaamheden op locatie uit te voeren.

Plaatwerk/constructie

Bij Oosters Metaal bent u aan het goede adres als het gaat om plaat- en/of constructiewerk. Door onze grote voorraad aan platen, strippen en buisprofielen in staal, RVS en aluminium kunnen wij snel en adequaat handelen.

Denk hierbij aan werkzaamheden als complete machinebouw, trappen, bordessen, deksels, luiken, ondersteuningen, plaat/knip en zetwerk. Veelal gaat het om klant specifieke oplossingen in enkelstuks of kleine series. Indien gewenst kunnen wij ook het tekenwerk verzorgen.

Verspaning

Als allround metaalbewerking specialist kan een goed uitgeruste verspanings afdeling natuurlijk niet ontbreken. Oosters Metaal beschikt over diverse draai-frees en boormachines om hierin onze diverse klanten goed te bedienen.

We hebben de volgende materialen standaard op voorraad liggen: Assenmateriaal C45, 42CrMo4 en S355 veelal van Ø20 tot Ø400. Plaatmateriaal S355 van 10 tot 60mm. Dit plaatmateriaal kunnen we in elke gewenste vorm zelf branden. Hierdoor hebben we de mogelijkheid om snel te schakelen. ’s Ochtends besteld en middags compleet bewerkt gereed is bij ons geen uitzondering.

CONTACT

Heeft u vragen ? Mail ons!